Proclaimer

ADS Graphics BV is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt zelf kiezen hoe u dit wilt laten weten. Het makkelijkste is via de e-mail naar info@adsgraphics.nl. Alle overige benodigde gegevens staan op onze contactpagina. Wij streven ernaar uw melding binnen vijf werkdagen te behandelen en zullen eventueel actie ondernemen.

Privacy
E-mail die wij via deze site ontvangen wordt vertrouwelijk door ADS Graphics behandeld. De door u verstrekte persoonsgegevens worden uitsluitend voor het doel gebruikt waarvoor u ze heeft verstrekt. Wordt onverhoopt uw verzonden e-mail door derden geraadpleegd als het onbeveiligd via het internet wordt verstuurd, dan kan ADS Graphics daarvoor niet aansprakelijk worden gesteld.

Copyright
Het is niet toegestaan zonder toestemming van ADS Graphics informatie en beelden van deze site openbaar te maken, te vermenigvuldigen en/of te bewerken anders dan voor persoonlijk en niet commercieel gebruik en met vermelding van de bron.