Printen en alles om te printenOgen
ADS Graphics is al sinds 1998 de leverancier van grootformaat printers en alles om groots te printen: supplies, plotters en randapparatuur. En dat is nu dus 25 jaar! We zetten in op persoonlijk contact en een vergaande service. Je krijgt een echt mens aan de telefoon zonder belmenu en je vraag wordt direct in behandeling genomen.

Bij ADS Graphics vind je het complete assortiment originele supplies van alle gangbare merken. En je kunt bij ons terecht voor nieuwe grootformaat apparatuur en regelmatig mooie ‘occasions van formaat’. Wij garanderen een hoge afdrukkwaliteit en een snelle levering van producties, repro, machines en supplies zoals inkt, toner en papier tegen zeer scherpe prijzen.

We hebben twee webshops: Allesomteprinten.nl waarop we alleen nieuwe plotters verkopen en de gebruiksartikelen daarvoor. We bouwen en onderhouden de webshops zelf. Op PrinterXL.nl verkopen we ook occasions van grootformaat. Vaak een slimme keuze want tweedehandse plotters kunnen vaak nog jaren mee. Check Allesomteprinten.nl en PrinterXL.nl.

 

 

HP Designjet XL3600